Automatizácia a informatizácia v chémii a potravinárstve – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Chemické inžinierstvo – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Chemické technológie – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Potraviny, hygiena, kozmetika – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Ochrana materiálov a objektov dedičstva – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Prírodné a syntetické polyméry – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Biotechnológia – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Riadenie technologických procesov v chémii a potravinárstve – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Technológie ochrany životného prostredia – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Biochémia a biomedicínske technológie – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Technická chémia – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Výživa a hodnotenie kvality potravín – inžiniersky (denná prezenčná), 1. semester Kybernetika v chemických a potravinárskych technológiách – inžiniersky (denná prezenčná), 3. semester
Stupeň štúdia:
2.
Podmieňujúce predmety:
žiadne
Podmienky na absolvovanie predmetu:
aktívna účasť.
Výsledky vzdelávania:
Účastník nadobudne lyžiarske zručnosti a znalosti potrebné na vykonávanie rekreačného turistického lyžovania. Vie rozvíjať a zdokonaľovať pohybové a koordinačné schopnosti. Získa aktívny vzťah k lyžovaniu a zimným športom.
Stručná osnova predmetu:
Jazyk, ktorého znalosť je potrebná na absolvovanie predmetu: