Kód predmetu:
A422M0_4B
Názov predmetu:
Modelovanie procesov chemickej a potravinárskej technológie
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
prednáška – 2 hod. týždenne (prezenčná metóda)
laboratórne cvičenie – 2 hod. týždenne (prezenčná metóda)
Počet kreditov:
5
Odporúčaný semester:
Riadenie procesov – bakalársky (denná prezenčná), 3. semester
Riadenie procesov (konverzný) – bakalársky (denná prezenčná), 5. semester
Stupeň štúdia:
1.
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Výsledky vzdelávania:
Stručná osnova predmetu:
Jazyk, ktorého znalosť je potrebná na absolvovanie predmetu:
slovenský jazyk, anglický jazyk
Vyučujúci:
A. Mészáros, A. Vasičkaninová (2021/2022 – Zimný semester)
Garant predmetu:
doc. Ing. Radoslav Paulen, PhD.
Dátum poslednej zmeny:
14. 7. 2021

Zabezpečuje:
Oddelenie informatizácie a riadenia procesov

AIS: 2024/2025   2021/2022  

Facebook / Youtube

Facebook / Youtube

RSS