Informačný list predmetu: Modelovanie procesov chemickej a potravinárskej technológie
- Kód predmetu:
- A422M0_4B
- Názov predmetu:
- Modelovanie procesov chemickej a potravinárskej technológie
- Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
- prednáška – 2 hod. týždenne (prezenčná metóda)
laboratórne cvičenie – 2 hod. týždenne (prezenčná metóda)
- Počet kreditov:
- 5
- Odporúčaný semester:
- Riadenie procesov – bakalársky (denná prezenčná), 3. semester
Riadenie procesov (konverzný) – bakalársky (denná prezenčná), 5. semester
- Stupeň štúdia:
- 1.
- Podmienky na absolvovanie predmetu:
- Výsledky vzdelávania:
- Stručná osnova predmetu:
- Jazyk, ktorého znalosť je potrebná na absolvovanie predmetu:
- slovenský jazyk, anglický jazyk
- Vyučujúci:
- A. Mészáros, A. Vasičkaninová (2021/2022 – Zimný semester)
- Garant predmetu:
- doc. Ing. Radoslav Paulen, PhD.
- Dátum poslednej zmeny:
- 14. 7. 2021
Zabezpečuje:
Oddelenie informatizácie a riadenia procesov
AIS: 2024/2025
2021/2022