• darkblurbg
    Uchádzači o bakalárske štúdium
    pozrite si aktuálne informácie o akreditovanom bakalárskom študijnom programe

    RIADENIE PROCESOV
  • darkblurbg
    Kybernetika v chemických
    a potravinárskych technológiách


    Spojením inžinierskeho štúdia na STU v Bratislave a VŠCHT v Prahe získaš skúsenosti z dvoch špičkových pracovísk,
    neoceniteľné kontakty s priemyselnou praxou a zamestnávateľmi na Slovensku a v Českej republike.
IFAC Symposium on Dynamics and Control of Process Systems
Process Control
FrontSeat
Double Degree
  • 24.6.2021 Novinka

    Online dizertačné skúšky na IAM

    V piatok 25.6.2021 sa online formou uskutočnili dizertačné skúšky na ÚIAM. Súčasťou dizertačnej skúšky bola obhajoba písomnej práce.
    - Ing. Karol Kiš obhajoval svoju prácu na tému "Machine Learning Assisted Process Control". Školiteľom tejto práce je Ing. Martin Klaučo, PhD..
    - Ing. Michaela Horváthová obhajoval svoju prácu na tému "Robust Predictive Control Design for Plants in Chemical Industry". Školiteľom tejto práce je doc. Ing. Juraj Oravec, PhD..
    Obidvom študentom doktorandského štúdia srdečne blahoželáme!

    FB-Fotka

  • 23.6.2021 Novinka

    Cena za najlepšiu diplomovú prácu

    Spoločnosť ACTEMIUM udelila cenu za najlepšiu diplomovú prácu v oblasti automatizácie. Túto cenu získala Ing. Diana Dzurková za svoju prácu na tému: "Design and Development of a Human-operated Remote Robotic Manipulator". Srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov!

    FB-fotka

  • 22.6.2021 Podujatie

    Obhajoby bakalárskych prác na IAM

    V utorok 22. júna sa na ÚIAM konali online obhajoby bakalárskych prác. Svoje bakalárske práce úspešne obhájili študenti: Bc. Martina Bujdáková, Bc. Martin Meliška, Bc. Tímea Mészárosová, Bc. Monika Špaková, Bc. Tomáš Turčan, Bc. Patrik Valábek a Bc. Jozef Vargan. Všetkým srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov!

    FB-Fotka

  • 17.6.2021 Podujatie

    Promócie absolventov IAM 2021

    Vo štvrtok 17. júna sa konali slávnostné promócie absolventov inžinierskeho štúdia na FCHPT STU v Bratislave. Z absolventov inžinierskeho štúdia na ÚIAM sa na promóciách zúčastnili: Ing. Martin Bachorík, Ing. Martin Gömöry, Ing. Michal Gubrický, Ing. Samuel Hrstka, Ing. Katarína Karaffová, Ing. Juraj Kavor, Ing. Darko Križan a Ing. Zuzana Vagaská. Všetkým srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov!

    FB-Fotka

  • 15.4.2021 Novinka
  • 11.6.2021 Podujatie

    Pokračujeme v rozvoji medzinárodnej vedeckej spolupráce

    V piatok 11.6.2021 sa konal 3. online workshop, ktorý riešil problémy návrhu optimálneho riadenia s ohľadom na možnosti priemyselnej implementácie. Na tomto projekte spolupracuje ÚIAM, FCHPT STU s rešpektovaným partnerským pracoviskom na univerzite RUB Bochum v Nemecku.

    FB-Fotka

  • 2.6.2021 Pracovná ponuka

    Zaujímavé pracovné ponuky

    Spoločnosť Thermo Fisher Scientific hľadá odborníkov s vysokoškolským technickým vzdelaním na tieto zaujímavé pozície:
    - Software Development Engineer - Cloud
    - Software Test Engineer

  • 31.5.2021 Podujatie

    Obhajoby diplomových prác na IAM

    V pondelok 31.mája 2021 sa na ÚIAM konali online obhajoby diplomových prác. Svoje diplomové práce úspešne obhájili študenti inžinierskeho štúdia: Martin Bachorík, Diana Dzurková, Martin Gömöry, Michal Gubrický, Samuel Hrstka, Michal Mateáš, Lucia Míková, Katarína Karaffová, Juraj Kavor, Darko Križan, Daniel Ondra, Peter Szedlák, Jozef Štofa a Zuzana Vagaská. Všetkým srdečne blahoželáme a želáme veľa úspechov v ďalšom pracovnom aj osobnom živote!

    FB-Fotka

  • 15.4.2021 Novinka
  • 19.5.2021 Podujatie

    Obhajoby semestrálnych projektov na IAM

    V stredu 19.5.2021 sa na IAM uskutočnili obhajoby semestrálnych projektov. Sme veľmi radi, že napriek komplikovanej situácii dištančného vzdelávania, nám študenti inžinierskeho štúdia prezentovali zaujímavé výsledky svojej práce.

    FB-Fotka

Facebook / Youtube

Facebook / Youtube

RSS